הרצאתו של ד"ר ליאור צורף בספריית תיכון בליך: יום רביעי 10.1.18 שעה 19:00

ד"ר ליאור צורף הוא סופר, חוקר ומרצה מבוקש בארץ ובעולם בתחום העולה של חוכמת ההמונים והיכולת להיעזר בה לקבלת החלטות בחיי היום-יום. הוא בין הישראלים היחידים שהוזמנו להציג בבית הלבן ובכנס TED העולמי. ספרו "המוח המשותף" תורגם לשפות רבות וזוכה לשבחים ברחבי העולם.

ד"ר צורף החל לחקור את תופעת חוכמת ההמונים במסגרת עבודת הדוקטורט שלו. חבריו בפייסבוק עודדו אותו להגשים חלומות, והציעו לו לשחזר בכנס TED היוקרתי את ניסוי חוכמת ההמונים הראשון בעולם, שהתקיים לפני מאה שנה. צורף הגיע לכנס בקליפורניה, העלה שור ענק לבמה, וביקש מהקהל לנחש את משקלו. המספר הממוצע שהתקבל מסיכום מאות הניחושים קלע, בדיוק כמעט מושלם, למשקל האמיתי. ההרצאה ההיא הולידה קריירת יעוץ והרצאות בינ"ל.

בהרצאותיו הוא משתף את הקהל בסיפורו האישי כתלמיד שהתקשה בלימודים בבית הספר וסיים אותם בתחושה אישית של כישלון, תחושה שדירבנה אותו לפרוץ קדימה ולהצליח.

בנוסף להרצאות, ד"ר צורף עוסק בפעילות התנדבותית ומקדיש מזמנו למען הקהילה. נשוי ואב לשלושה ילדים.

יום רביעי 10.1.18, שעה 19:00, ספריית תיכון בליך.

הכניסה חופשית בהרשמה מראש במילוי הטופס שלמטה. מספר המקומות מוגבל.