הזמנה למפגש חשיפה - מסלול העתודה האקדמית

הודעות לשכבות:

הזמנה למפגש חשיפה - מסלול העתודה האקדמית

מה תרצו להיות כשתהיו קצינים?

אגף החינוך בעיריית רמת גן , מזמין אתכם, תלמידי כיתה י"א והוריהם, המבקשים לבצע שירות משמעותי ולבחור במצוינות, למפגש חשיפה של מסלול העתודה האקדמית בצה"ל אשר יערך בתאריך  14.11.2017 , בין השעות  21:00-19:00  באשכול הפיס בתיכון אהל שם.
מסלול העתודה האקדמית מאפשר לימודי תואר ראשון בהמשך ישיר ללימודי התיכון ולאחריהם שיבוץ במקצוע הנלמד כקצין אקדמאי בשירות חובה וקבע.
מטרת המפגש לחשוף בפני התלמידים והוריהם את מגוון מקצועות הלימוד בהם ניתן להשתלב במסגרת העתודה, פרטים אודות תהליך המיון, הליווי במהלך הלימודים ומפגש עם עתודאים משרתים במסלול.
בתכנית:
פתיחה – אגף החינוך עיריית רמת גן